Ingredienser
4,000 kg Lammeculotte
0,400 kg Sm?r, bl
0,160 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
4.56 kg
Læg varer i kurv
LAMMECULOTTE MED HVIDL?G/ROSMARIN KRYDDERSM?R
Opskriftnr: 81-0226
Fremstilling
Det bl?de sm?r r?res sammen med den afvejede m?ngde Dekora Hvidl?g/rosmarin.
Fedtet p? lammeculotterne krydssnittes og der sk?res et snit ned i culotten til kryddersm?rret.
Kryddersm?rret spr?jtes i lommen p? lammeculotten.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler i skiver og kold dip.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeculotte 88%, SM?R 8%, krydderier 2% (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, rapsolie.