Ingredienser

2,400 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817

1,600 kg Nakkekoteletter

0,400 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

0,280 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,240 kg Ost, revet

0,040 kg Tomater, solt?rrede

4.96 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NAKKEKOTELET P? BUND AF HVIDL?G ROSMARIN MAR. KARTOFLER

Opskriftnr: 73-1090

Fremstilling
Kartofler og porrer i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

Nakkekoteletterne l?gges ovenp? blandingen og til sidst pyntes bakkerne af med de solt?rrede tomater og den revede ost.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Serveringsforslag
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 48%, nakkekoteletter 32%, porre 8%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), OST 5%, solt?rrede tomater.

Go to Top