Ingredienser

7,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

4,500 kg Oksek?d (18-20% fedt)

1,000 kg Mexico Griller FB

0,500 kg Jalapenos syltet i skiver, hot, dr?net

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

17.65 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JALAPENOS GRILLP?LSE

Opskriftnr: 27-0163

Fremstilling
K?det hakkes hver for sig gennem 3 mm hulskiven.

Oksek?det og saltet lynes t?rt et par omgange, hvorefter Mexico Griller FB og 4/5 isvand tils?ttes.

Lynes til en god emulsion.

Derefter tils?ttes det hakkede grisek?d og det resterende isvand.

Lynes til den ?nskede finhed er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Jalapenos k?res med de sidste par omgange.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 25 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 43%, oksek?d 28%, vand, jalapenos 3%, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, l?g, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ?rtefibre, ?rteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top