Ingredienser
7,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)
4,500 kg Isvand
4,500 kg Oksek?d (18-20% fedt)
1,000 kg Mexico Griller FB
0,500 kg Jalapenos syltet i skiver, hot, dr?net
0,150 kg Nitritsalt (DK40018)
17.65 kg
Læg varer i kurv
JALAPENOS GRILLP?LSE
Opskriftnr: 27-0163
Fremstilling
K?det hakkes hver for sig gennem 3 mm hulskiven.
Oksek?det og saltet lynes t?rt et par omgange, hvorefter Mexico Griller FB og 4/5 isvand tils?ttes.
Lynes til en god emulsion.
Derefter tils?ttes det hakkede grisek?d og det resterende isvand.
Lynes til den ?nskede finhed er opn?et.
Sluttemperatur 12-14?C.
Jalapenos k?res med de sidste par omgange.
Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).
T?rring
Ved 50?C i ca. 25 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 43%, oksek?d 28%, vand, jalapenos 3%, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, l?g, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ?rtefibre, ?rteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.