Ingredienser

10,500 kg Oksek?d, hakket (16-18% fedt)

4,500 kg Is/vand

1,000 kg Mexico Griller FB

0,140 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

16.14 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEGRILLER - KOGT

Opskriftnr: 27-0266

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede k?d blandes godt med kogesalt og Mexico Griller FB.

Tils?t vandet gradvist og ?lt det hele godt sammen.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? ca. 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 70%, vand, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, l?g, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ?rtefibre, ?rteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt. I naturtarm.

Go to Top