Ingredienser
10,500 kg Oksek?d, hakket (16-18% fedt)
4,500 kg Is/vand
1,000 kg Mexico Griller FB
0,140 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
16.14 kg
Læg varer i kurv
OKSEGRILLER - KOGT
Opskriftnr: 27-0266
Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det hakkede k?d blandes godt med kogesalt og Mexico Griller FB.
Tils?t vandet gradvist og ?lt det hele godt sammen.
Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? ca. 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 70%, vand, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, l?g, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ?rtefibre, ?rteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt. I naturtarm.