Ingredienser

1,000 kg Grisekam m/ben, u/sv

0,150 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Dekora?Mexico R

1.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERURTESPR?NGT GRISEKAM - MEXICO KRYDRET

Opskriftnr: 52-0105

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
Kammen spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning drysses fedtsiden med Dekora Mexico R?d.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C til en kernetemperatur p? 75?C.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med fl?degratinerede kartofler og ?rstidens gr?ntsager.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekam 86%, vand 11%, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), antioxidanter (E 301. E 330), g?rekstrakt, smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top