SPR?NGT OKSEBRYST - KOGT
Opskriftnr: 54-0063
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Kogesalt (DK99015)
0,500 Kg Kasslat F flydende (I34270)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 13%.
L?gges herefter i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Oksebryst 97%, vand, salt, glucosesirup, stabilisatorer (E 450, E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).