Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,400 kg Lagetilv?kst

0,140 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

4.54 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PULLED PORK

Opskriftnr: 73-0972

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)

Fremstilling
Nakkefileterne pudses af, deles p? langs og l?gges i saltlagen i 8-12 timer for letsaltning.

Nakkefileterne rulles i Dekora Grillkrydderi Antisaft og pakkes ind i stegefilm hvorefter de sn?res.

Steges i ovn ved 100?C i 4-6 timer.

Kernetemperatur skal v?re over 90?C.

Tilberedning hos forbruger
Opvarmes 1 time i en kuglegrill ved indirekte varme (husk at fjerne stegefilmen), med kun en kulholder i brug, for at temperaturen ikke bliver for h?j.

Smid en god h?ndfuld tr?flis eller r?gsmuld p? kullene (husk ingen bark, da det giver en bitter smag)

Alternativt kan stegen varmes i ovn 1-2 timer ved 150?C i stegefolien.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres i burgerbolle med coleslaw og BBQ Sauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Nakkefilet 88%, vand, salt, krydderier(paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top