Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,300 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,250 kg Mozzarella i skiver

0,200 kg Tomater, solt?rrede i stykker

4.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKA SMOKEY MAR. M?RBRADSTEAK MED MOZZARELLA OG SOLT?RREDE TOMATER

Opskriftnr: 71-0549

Fremstilling
M?rbradhovedet og spidsen sk?res af hver grisem?rbrad.

Der sk?res en lomme ind i siden p? hver m?rbrad, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.

De solt?rrede tomater og mozzarella fyldes i grisem?rbraderne, hvorefter de lukkes sammen omkring fyldet.

Lukkes evt. med en sn?re eller k?dn?le.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med sm? krydderkartofler og en r?dvinssauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 85%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), MOZZARELLA 5%, solt?rrede tomater 4%.

Go to Top