Ingredienser

0,400 kg Oksetykkam i tern

0,300 kg Guler?dder

0,200 kg L?g i b?de

0,100 kg R?get bacon

0,080 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)

0,030 kg Hvidl?g, hele fed

0,020 kg Appelsin, skiver

1.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

DAUBE I BBQ BAG - PROVENCALSK VINTERRET

Opskriftnr: 75-0606

Fremstilling
Oksetykkam og bacon i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Vintermarinade.

Guler?dder i store skiver, hvidl?gsfed og l?g i b?de kommes i Indasia BBQ Bag'en.

Det marinerede k?d og bacon kommes ovenp? og retten pyntes af med appelsin i skiver inden posen lukkes ved at folde den ?bne side 2 gange.

Tilberedning
BBQ Bag'en l?gges p? grillen ved indirekte varme med en kulholder (ca. 175? C) og tilberedes i ca. 60-80 min.

Serveringsforslag
Kan servers med rodfrugtemos og dampede b?nner.

Ingredienser:
Oksetykkam, guler?dder, l?g, bacon, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingef?r), sukker, salt, t?rret ?ble, tangpulver, citronskal, krydderiekstrakter, antioxidant (E 330)), hvidl?g, appelsin.

Go to Top