Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet

0,400 kg Dekora Marilet Athen

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SK MARINERET GRISEK?DSSPYD - SOUVLAKI

Opskriftnr: 71-0464

Fremstilling
Nakkefileterne sk?res p? langs i stolper af 3 x 3 x 25 cm.

Derefter marineres de i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.

S?ttes p? grillspyd som en slange der snor sig.

Tilberedning
Steges p? en varm pande 3-4 min p? hver side (4 sider).

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat og baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein).

Go to Top