Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,400 kg Dekora?Marilet Puszta

0,400 kg Koldt vand til tendinlage

0,040 kg Tendin Indasia (G23620)

4.84 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKA/PUSZTA MARINERET GRILLFAKKEL

Opskriftnr: 71-0597

Fremstilling
Grisefileten afpudses og deles i 4 p? langs.

Herefter sk?res den i passende stykker og der tilf?res tendinlage.

Metode 1: Tumbler/spicer.
Tendin og koldt vand til tendinlage blandes og fyldes i tumbler/spicer sammen med k?det.

Der tumbles/masseres i ca. 20 min. eller til lagen er optaget.

Metode 2: Vakuumpose.
Tendin og koldt vand til tendinlage blandes og fyldes i en vakuumpose sammen med k?det.

Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget tendinlagen.

K?det marineres efterf?lgende i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Puszta.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med fl?dekartofler og pastasalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 83%, vand, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, l?g, peber, muskat, gurkemeje), salt), salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).

Go to Top