Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

4,000 kg Julienne mix

0,500 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,150 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

14.65 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MINESTRONESUPPE

Opskriftnr: 95-0055

Fremstilling
Bacon i tern svitses sammen med Dekora Marilet Tomat/Oregano i en gryde. Koldt vand og Cuisinor Tomatsuppe Caprese blandes, h?ldes ved og retten bringes i kog. Herefter tils?ttes Julienne mix. Lad det hele sm?simre til suppen er varmet godt igennem. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskbagt br?d.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100g f?rdigvare er anvendt: Vand 69 g, gr?ntsager 28 g, bacon 3 g, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), vegetabilsk fedt, modificeret stivelse, sukker, g?rekstrakt, glucosesirup, emulgator (E 472e), krydderier, aroma, dextrose, fortykningsmiddel (E 412), surhedsregulerende middel (E 330), stabilisator (E 340i).

Go to Top