Ingredienser

5,500 kg Isvand

4,750 kg Sp?k u/sv

3,500 kg Grisek?d (8-10% fedt)

1,600 kg Cervelatp?lse FB

1,500 kg Kalvek?d (8-10% fedt)

0,200 kg Dekora?Porrer Hvidl

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

17.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JAGTP?LSE MED PORRER HVIDL?G

Opskriftnr: 23-0039

Fremstilling
K?det blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Sp?kket hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

K?det lynes nogle omgange, hvorefter nitritsaltet, Cervelatp?lse FB og 4/5 af isvandet tils?ttes.

Der lynes til god binding er opn?et.

Tils?t til sidst det forhakkede sp?k samt resten af isvandet, og det hele lynes fint ud.

Den afvejede m?ngde Dekora Porrer Hvidl?g k?res med de sidste omgange.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Vand, grisek?d 26%, sp?k 22%, kalvek?d 9%, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, salt, M?LKEPROTEIN, krydderier (l?g, peber, muskat, koriander, ingef?r), t?rrede porrer, t?rrede hvidl?g, dextrose, stabilisator (E 451), LAKTOSE, antioxidanter (E 330, E 316), hydrolyseret vegetabilsk protein, farvestof (E 120), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top