Ingredienser

2,000 kg Koldt vand

0,400 kg Fl?de 38%

0,040 kg Dekora?Mango Peberfrugt

2.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MENY`S FISKESUPPE MED KARRY OG MANGO

Opskriftnr: 95-0084

Fremstilling
Koldt vand, Cuisinor? Asparges cremesuppe og Krydderiblanding til Mango & Karry sauce bringes i kog.Tils?t fl?de og Dekora Mango Peberfrugt og lad suppen simre yderligere ca. 5 min.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Anbefalet fyld:
Rejer, hummerhaler eller tern af laks.

Tilberedning hos forbruger
Kunden opvarmer suppen til kogepunktet, tager den af varmen, tils?tter fisk/skaldyr og l?gger l?g p? gryden.Lad suppen tr?kke i ca. 4-5 min.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Vand 83 g, FL?DE 17 g, palmeolie, stivelse, maltodextrin, rismel, salt, modificeret stivelse, g?rekstrakt, aroma (indeholder LAKTOSE), LAKTOSE, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, stabilisator (E 450), aspargspulver, emulgator, krydderier, surhedsregulerendemiddel (E 330), sukker, rismel, ?blepulver, SOJAsaucepulver (SOJAsauce, maltodextrin, salt), tomat, paprika, mango, surhedsregulerendemiddel (E 262), palmefedt, hvidl?g, aroma, karry, ingef?r, fortykningsmiddel (E 415), peberfrugt, l?g.

Go to Top