Ingredienser

4,000 kg Grisekoteletter

0,900 kg Ananas i ringe

0,480 kg Ost i skiver (Danbo 45%)

0,400 kg Dekora Marilet Madras

5.78 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY MADRAS MAR. GRISEKOTELET MED ANANAS OG OST

Opskriftnr: 96-0042

Fremstilling
Koteletterne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras.

En skive ananas og ost l?gges p? den marinerede kotelet.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i mikroovn 750W i ca. 2-3 min. eller i en forvarmet ovn i ca. 10-15 min.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med karrysauce, ris, mango chutney og stegte bananer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisekoteletter 77 g, ananas 17 g, OST 9 g, marinade 8 g (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)).

Go to Top