Ingredienser
4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
1,000 kg Champignon, hele, konserverede
1,000 kg Cocktailp?lser
0,600 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey
0,500 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,500 kg L?g i tern, frosne
0,400 kg Peanuts, saltede
8 kg
Læg varer i kurv
PAPRIKA SMOKEY MAR. M?RBRADPANDE MED BACON OG COCKTAILP?LSER
Opskriftnr: 72-0119
Fremstilling
Grisem?rbraden sk?res i tynde skiver, som marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.
Det marinerede k?d blandes efterf?lgende med coctailp?lser, bacon, l?g og champignon.
Kommes i emballage og pyntes af med peanuts.
Tilberedning
Steges p? en varm pande i ca. 5-7 min.
Eller til k?det er gennemstegt.
Tip: Kan evt. tils?ttes madlavningsfl?de.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kogte ris og en gr?n salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 50%, cocktailp?lser 13%, champignon 13%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), bacon 6%, l?g 6%, PEANUTS 5%.