Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

1,000 kg Champignon, hele, konserverede

1,000 kg Cocktailp?lser

0,600 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,500 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,500 kg L?g i tern, frosne

0,400 kg Peanuts, saltede

8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKA SMOKEY MAR. M?RBRADPANDE MED BACON OG COCKTAILP?LSER

Opskriftnr: 72-0119

Fremstilling
Grisem?rbraden sk?res i tynde skiver, som marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.

Det marinerede k?d blandes efterf?lgende med coctailp?lser, bacon, l?g og champignon.

Kommes i emballage og pyntes af med peanuts.

Tilberedning
Steges p? en varm pande i ca. 5-7 min.

Eller til k?det er gennemstegt.

Tip: Kan evt. tils?ttes madlavningsfl?de.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kogte ris og en gr?n salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 50%, cocktailp?lser 13%, champignon 13%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), bacon 6%, l?g 6%, PEANUTS 5%.

Go to Top