Ingredienser

5,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

5,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

1,500 kg Isvand

1,000 kg M?rkt ?l

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Superbinder til Rullep?lse og P?lsemageri

0,050 kg Ramsl?g, Sk?ret

0,030 kg Profrisk EU

13.63 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED ?L OG RAMSL?G

Opskriftnr: 27-0395

Fremstilling
Grise- og oksek?d hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563, Superbinder til Rullep?lse og P?lsemageri og isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes det hakkede grisek?d, Profrisk EU og ?llet.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Ramsl?g tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 40%, oksek?d 40%, ?l (indeholder MALT) 8%, vand, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, salt, krydderier (ramsl?g, peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), griseprotein, stabilisator (E 451), antioxidant (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top