Ingredienser

4,000 kg Kogt pasta (penne)

1,700 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,600 kg Koldt vand

0,500 kg R?d Pestosauce

0,290 kg Rørt Fars FB Optimal

0,250 kg Ost, revet

7.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KØDBOLLER PÅ BUND AF PASTA MED PESTOSAUCE

Opskriftnr: 73-1105

Fremstilling
Det hakkede svinekød blandes med koldt vand og Rørt Fars FB Optimal til en god emulsion er opnået.

Farsen afvejes (ca. 65 g) og formes til kødboller.

Den kogte pasta lægges i bunden af den ovnfaste emballage, kødboller lægges ovenpå og den revne ost fordeles i bakkerne.

Til slut vedlægges 1 ps. Rød Pestosauce i hver.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 5 salgsbakker med 800 g pasta og 8 stk. kødboller 65 g per stykker.

Tilberedning
Kunden hælder posens indhold og fløde over retten, før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20-25 min.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
PASTA 55%, kødboller 35% (svinekød 23%, vand, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber), kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301)), pestosauce 7% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidløg), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), OST 3%.

Go to Top