Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,400 kg Lagetilv?kst

0,140 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

4.54 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PULLED PORK R

Opskriftnr: 73-1129

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)

Fremstilling
Nakkefileterne pudses af, deles p? langs og l?gges i saltlagen i 8-12 timer for letsaltning.

Nakkefileterne rulles i Dekora Grillkrydderi Antisaft, pakkes ind i stegefilm hvorefter de sn?res og kommes i en ovnfast emballage.

Tilberedning hos forbruger
Steges i ovn ved 100?C i 4-6 timer.

Kernetemperatur skal v?re over 92?C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres i burgerbolle med coleslaw og BBQ Sauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Nakkefilet 88%, vand, salt, krydderier(paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top