Ingredienser
1,000 kg Lammeculotte
0,300 kg Hvidk?l, frisk
0,300 kg Porrer, i ringe
0,240 kg Semi dried cherrytomater
0,200 kg R?dl?g i b?de
0,040 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
2.08 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN KRYDRET LAMMECULOTTE P? GR?NTSAGSBUND
Opskriftnr: 81-0224
Fremstilling
Lammeculotten afbudses og fedtet krydssnittes.
Herefter drysses k?det p? begge sider, i den afvejede m?ngde Dekora Hvidl?g/rosmarin.
Hvidk?len snittes groft og blandes med porrer i ringe, semi dried cherrytomater og r?dl?g i b?de.
Gr?ntsagerne l?gges som bund p? stegefilmen, hvorp? lammeculotten l?gges.
Stegefilmen lukkes med Sn?regarn, r?d/hvid (D98005).
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25-30 min. eller til k?det har en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeculotte 48%, hvidk?l 14%, porrer 14%, semi dried cherrytomater 12%, r?dl?g 10%, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, rapsolie.