Ingredienser

1,000 kg Lammeculotte

0,300 kg Hvidk?l, frisk

0,300 kg Porrer, i ringe

0,240 kg Semi dried cherrytomater

0,200 kg R?dl?g i b?de

0,040 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

2.08 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN KRYDRET LAMMECULOTTE P? GR?NTSAGSBUND

Opskriftnr: 81-0224

Fremstilling
Lammeculotten afbudses og fedtet krydssnittes.

Herefter drysses k?det p? begge sider, i den afvejede m?ngde Dekora Hvidl?g/rosmarin.

Hvidk?len snittes groft og blandes med porrer i ringe, semi dried cherrytomater og r?dl?g i b?de.

Gr?ntsagerne l?gges som bund p? stegefilmen, hvorp? lammeculotten l?gges.

Stegefilmen lukkes med Sn?regarn, r?d/hvid (D98005).

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25-30 min. eller til k?det har en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeculotte 48%, hvidk?l 14%, porrer 14%, semi dried cherrytomater 12%, r?dl?g 10%, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, rapsolie.

Go to Top