Ingredienser
3,000 kg Kullerfilet i stykker
2,000 kg Frisk pasta, kogt
1,500 kg Fl?de 38%
1,000 kg Ananas i stykker
0,700 kg Sukker?rter
0,600 kg Paprika i strimler, syltede
0,500 kg Limefrugter i skiver
0,440 kg Dekora Marilet Madras
0,400 kg B?nnespirer
10.14 kg
Læg varer i kurv
KULLERFILET MED ANANAS OG KARRYGRATINERING
Opskriftnr: 89-0095
Fremstilling
Fl?de og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras blandes og koges let ind.
Kogt kold frisk pasta, b?nnespirer, paprika i strimler, sukker?rter og ananas i stykker l?gges i bunden af den ovnfaste emballage.
Herp? l?gges stykker af kullerfilet, hvorefter saucen h?ldes henover.
Til sidst l?gges skiver af limefrugter p? toppen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 20 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
KULLERFILET 30%, PASTA 19%, sauce 19% (FL?DE, vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), ananas 10%, sukker?rter 7%, peberfrugt 6%, lime 5%, b?nnespirer 4%.