Ingredienser

3,000 kg Kullerfilet i stykker

2,000 kg Frisk pasta, kogt

1,500 kg Fl?de 38%

1,000 kg Ananas i stykker

0,700 kg Sukker?rter

0,600 kg Paprika i strimler, syltede

0,500 kg Limefrugter i skiver

0,440 kg Dekora Marilet Madras

0,400 kg B?nnespirer

10.14 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KULLERFILET MED ANANAS OG KARRYGRATINERING

Opskriftnr: 89-0095

Fremstilling
Fl?de og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras blandes og koges let ind.

Kogt kold frisk pasta, b?nnespirer, paprika i strimler, sukker?rter og ananas i stykker l?gges i bunden af den ovnfaste emballage.

Herp? l?gges stykker af kullerfilet, hvorefter saucen h?ldes henover.

Til sidst l?gges skiver af limefrugter p? toppen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
KULLERFILET 30%, PASTA 19%, sauce 19% (FL?DE, vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), ananas 10%, sukker?rter 7%, peberfrugt 6%, lime 5%, b?nnespirer 4%.

Go to Top