Ingredienser

0,500 kg Nakkefilet

0,350 kg Gulerod/pastinak blanding

0,100 kg R?dl?g i b?de

0,060 kg Brygmesterens marinade

0,030 kg Bacon i tern

0,030 kg Dekora?Svampe Traneb

0,030 kg Koldt vand til opbl?dning

0,020 kg ?l efter eget valg

1.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?L MARINERET GRISENAKKE MED GR?NTSAGER

Opskriftnr: 71-0685

Fremstilling
1 del (25 g) Dekora Svampe Traneb?r opbl?des i 1 del (25 g) koldt vand. Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.Guler?dder og pastinak sk?res i stave og blandes med r?dl?g i b?de samt Vegetor Gr?ntsagsbouillon.Gr?ntsagerne l?gges i bunden af en ovnfast emballage.Nakkefileten sk?res i skiver og de marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og valgfri ?l. De marinerede skiver l?gges oven p? gr?ntsagerne.Bakken pyntes af med den opbl?dte Svampe/traneb?r og bacon i tern. Til sidst vedl?gges stegeposen.

Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen, der lukkes med den medf?lgende clips.Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 90 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med r?stegte kartofler.

Ingredienser:
Nakkefilet, gr?ntsager (guler?dder, pastinak, r?dl?g), marinade (vand, glukosesirup, ?l (indeholder MALT), krydderier (hvidl?g, szechuan peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt (paprika), syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), svampe, traneb?r, salt, smagsforst?rkere (E 621, E 635), sukker, aroma, gr?ntsager (karotter, porrer), persille, krydderier, surhedsregulerende middel (E 330).

Go to Top