Ingredienser

4,250 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,250 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

0,440 kg Tomatkoncentrat

0,250 kg Basilikum, frisk

0,200 kg Chili, r?d, frisk

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg L?g, t?rrede 2-5 mm (E7000)

0,040 kg Superbinder til Rullep?lse og P?lsemageri

0,020 kg Peber, Hvid, Pulver (E0505)

9.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ITALIENSK GRILLER MED FRISK CHILI

Opskriftnr: 27-0304

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Grisek?det lynes t?rt nogle omgange.

Superbinder til rullep?lse og p?lsemageri, Lynprofi FC7, salt og isvand tils?ttes og der k?res til en god emultion er opn?et.

De hakkede snitter, Peber, L?g og tomatkoncentrat tils?ttes og der k?res til en ensartet masse er opn?et.

Frisk chili og frisk basilikum hakkes fint og k?res med de sidste 5 omgange eller til den ?nskede finhed er opn?et.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal.22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 75?C i ca. 35 min.

Rygning
Ved 75?C i ca. 30 min. udluftes i 5 min. ryges igen i 8 min. ved 75?C.

Kogning
Ved 80?c i ca. 20 min. eller til en kernetemeratur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof ca. 10-12 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Er beregnet udfra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 55%, grisek?dssnitter 17%,  tomatkoncentrat, basilikum, chili 2%, salt, l?g, peber, dextrose, stabilisator (E 451), animalsk protein (grise), coated citronsyre (E 330, palmeolie) antioxidant (E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top