Ingredienser
0,750 kg Torskefilet (fersk)
0,700 kg Fl?de 38%
0,240 kg Koldt vand til sauce
0,100 kg Dijonsennep
0,060 kg Dekora®Hvid Sauce FB
1.85 kg
Læg varer i kurv
TORSK MED SENNEPSSAUCE
Opskriftnr: 98-0373
Fremstilling
Torskefileten dampes i en forvarmet ovn ved 150°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Fløde, vand, dijonsennep og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges igennem til saucen er jævn.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Sauce og torsk kommes til slut i salgsemballagen.
Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsbakker med 200 g sauce og 150 g torsk i hver.
Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15 min. ved 150°C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og årstidens grønt.
Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Sauce 66 g (FLÃDE, vand, DIJONSENNEP, modificeret majsstivelse (E 1422), DKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330)), TORSK (dampet) 45%.