Ingredienser

0,750 kg Torskefilet (fersk)

0,700 kg Fl?de 38%

0,240 kg Koldt vand til sauce

0,100 kg Dijonsennep

0,060 kg Dekora®Hvid Sauce FB

1.85 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TORSK MED SENNEPSSAUCE

Opskriftnr: 98-0373

Fremstilling
Torskefileten dampes i en forvarmet ovn ved 150°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Fløde, vand, dijonsennep og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges igennem til saucen er jævn.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Sauce og torsk kommes til slut i salgsemballagen.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsbakker med 200 g sauce og 150 g torsk i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15 min. ved 150°C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og årstidens grønt.

Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt: 
Sauce 66 g (FLØDE, vand, DIJONSENNEP, modificeret majsstivelse (E 1422), DKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330)), TORSK (dampet) 45%.

Go to Top