Ingredienser

5,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

2,000 kg Koldt vand

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,600 kg Salatost i tern

0,050 kg Dekora?Gyros

8.53 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SK FRIKADELLE

Opskriftnr: 96-0041

Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Blandes med den afvejede m?ngde Luxusfrikadelle FB, Den Knaldgode og koldt vand.

Derefter tils?ttes salatost i tern og Dekora Gyrose og blandes s? det bliver j?vnt fordelt i farsen..

Stegning
Farsen formes med en ske og steges i fedtstof p? en varm pande til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartoffelsalat og flutes.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 65%, vand, SALATOST (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber, persille, oregano, paprika, koriander, ingef?r, SELLERI, hvidl?g), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.

Go to Top