Ingredienser
5,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)
2,000 kg Koldt vand
0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,600 kg Salatost i tern
0,050 kg Dekora?Gyros
8.53 kg
Læg varer i kurv
GR?SK FRIKADELLE
Opskriftnr: 96-0041
Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Blandes med den afvejede m?ngde Luxusfrikadelle FB, Den Knaldgode og koldt vand.
Derefter tils?ttes salatost i tern og Dekora Gyrose og blandes s? det bliver j?vnt fordelt i farsen..
Stegning
Farsen formes med en ske og steges i fedtstof p? en varm pande til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartoffelsalat og flutes.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 65%, vand, SALATOST (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber, persille, oregano, paprika, koriander, ingef?r, SELLERI, hvidl?g), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.