Ingredienser

3,000 kg Grove rodfrugter

2,000 kg Koteletter, stegt, tilsat tendin

0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,250 kg Ost, revet

0,250 kg Tomater, solt?rrede

5.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELETTER P? BUND AF HVIDL?G/ROSMARIN MAR. RODFRUGTER (TD)

Opskriftnr: 73-1012

Fremstilling
De grove rodfrugter blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Herefter l?gges de i bunden af en ovnfast emballage.

De stegte koteletter placeres ovenp? de marinerede rodfrugter.

Til sidst fordeles ost og de solt?rrede tomater henover koteletterne.

Kunden tils?tter fl?de eller bouillon til retten f?r tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med kartofler til.

Ingredienser:
Rodfrugter 52%, stegte koteletter 35% (koteletter, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), OST 4%, solt?rrede tomater 4%.

Go to Top