Ingredienser
6,000 kg Griselever, afpudset
6,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k og k
2,000 kg Fl?de 38%
2,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)
2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB
2,000 kg Sp?k, kogt
0,260 kg Ansjos fileter
0,100 kg L?g, ristede
20.36 kg
Læg varer i kurv
FL?DELEVERPOSTEJ MED RISTEDE L?G OG ANSJOSER
Opskriftnr: 33-0124
Fremstilling
Sp?kket og grisek?det sk?res i sm? stykker og koges ved 80?C, til det er m?rt, ca. 50-60 min.
Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.
Leveren og det varme kogte k?d, ansjos fileter og det varme kogte sp?k hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostejblanding FB.
Den varme suppe og fl?den tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring.
De ristede l?g tils?ttes og fordeles godt i massen.
H?ldes i forme.
Skal varmebehandles f?r salg.
Bagning
Bages i vandbad ved ca.170?C - 190?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min.).
Serveringsforslag
Kan anvendes til p?l?g, s?vel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 33%, suppe (afkog fra k?d og fedt), grisek?d 11%, FL?DE 11%, sp?k, HVEDEMEL, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (l?g, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, ANSJOS FILETER 1,4 g, RISTEDE L?G.