Ingredienser

6,000 kg Griselever, afpudset

6,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k og k

2,000 kg Fl?de 38%

2,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

2,000 kg Sp?k, kogt

0,260 kg Ansjos fileter

0,100 kg L?g, ristede

20.36 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FL?DELEVERPOSTEJ MED RISTEDE L?G OG ANSJOSER

Opskriftnr: 33-0124

Fremstilling
Sp?kket og grisek?det sk?res i sm? stykker og koges ved 80?C, til det er m?rt, ca. 50-60 min.

Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.

Leveren og det varme kogte k?d, ansjos fileter og det varme kogte sp?k hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostejblanding FB.

Den varme suppe og fl?den tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring.

De ristede l?g tils?ttes og fordeles godt i massen.

H?ldes i forme.

Skal varmebehandles f?r salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca.170?C - 190?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min.).

Serveringsforslag
Kan anvendes til p?l?g, s?vel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 33%, suppe (afkog fra k?d og fedt), grisek?d 11%, FL?DE 11%, sp?k, HVEDEMEL, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (l?g, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, ANSJOS FILETER 1,4 g, RISTEDE L?G.

Go to Top