Ingredienser

1,600 kg 10 stk. T?rtebund (19 cm)

1,200 kg ?g, hele, pasteuriserede

1,000 kg Kalkunk

0,800 kg S?dm?lk

0,500 kg Squash i tern

0,400 kg Ost, revet

0,400 kg Salatost i tern

0,350 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,200 kg Oliven, sorte, u/sten

0,100 kg Dekora? Marilet Mexican Fajita

0,020 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

6.57 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICANSK INSPIRERET T?RTE MED SQUASH OG SALATOST

Opskriftnr: 98-0334

Fremstilling
Kalkunk?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

K?det steges p? en varm pande med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Mexican Fajita.

K?det afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

T?rtebundene fyldes med peberfrugter i tern, salatost i tern, hele oliven og squash og til sidst det stegte kalkunk?d.

?g, m?lk og salt piskes godt sammen og h?ldes over fyldet.

Til sidst drysses der revet ost henover t?rterne.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C og osten er gyldenbrun.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
T?RTEBUND 27 g, ?G 18 g, kalkunk?d 17 g, M?LK 14 g, squash 8 g, OST 7 g, SALATOST 7 g (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), peberfrugter 6 g, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, g?rekstrakt, krydderiekstrakt), salt.

Go to Top