Ingredienser
4,000 kg Koteletter
3,000 kg Porrer, i ringe
0,500 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,300 kg Ost, revet
8.1 kg
Læg varer i kurv
KOTELETTER MED BACON OG OST P? BUND AF PORRER
Opskriftnr: 73-0999
Fremstilling
Porrer i ringe blandes let med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin, hvorefter de l?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Herp? l?gges koteletterne.
Revet ost og bacon i tern blandes og l?gges p? koteletterne.
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten, f?r tilberedning.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Koteletter 49%, porrer 37%, bacon 6%, marinade 4% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), OST 4%.