Ingredienser

4,000 kg Koteletter

3,000 kg Porrer, i ringe

0,500 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,300 kg Ost, revet

8.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELETTER MED BACON OG OST P? BUND AF PORRER

Opskriftnr: 73-0999

Fremstilling
Porrer i ringe blandes let med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin, hvorefter de l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Herp? l?gges koteletterne.

Revet ost og bacon i tern blandes og l?gges p? koteletterne.

Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten, f?r tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Koteletter 49%, porrer 37%, bacon 6%, marinade 4% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), OST 4%.

Go to Top