R? HAMBURGERRYG - SALTET/R?GET
Opskriftnr: 52-0063
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Kasslat F flydende (I34270)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.
Saltes i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.
Stopning
Efter endt saltning stoppes k?det i Dantarm R 0121 (T64971).
T?rring
Ved 55?C i ca. 90 min.
Rygning
Ved 65?C i ca. 60 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Tilberedning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Grisefilet 92%, vand, salt, glucosesirup, stabilisatorer (E 450, E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).