Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,500 kg Fedtafpuds/bugstrimler u/sv

2,200 kg Isvand

1,300 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

10.47 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE FR?KKERT

Opskriftnr: 020-27066

Fremstilling
Fedtafpuds/bugstrimler u/sv?r hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Okse- og grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, og fyldes op i lynhakkeren.
Lynes t?rt nogle omgange, hvorefter alt nitritsaltet, Grillp?lse Fr?kkert FB og 3/4 af vandet tils?ttes, og der laves en bindefars.

Tils?t det hakkede fedtafpuds, Profrisk EU samt det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion er opn?et. 

Sluttemperatur 12-14? C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kaliber 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. 

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 52%, sp?k 15%, vand, oksek?d 13%, salt, dextrose, stivelse, modificeret stivelse, krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, konserveringsmidler (E 262, E 250), antioxidanter (E 331, E316, E 300). I naturtarm. R?get og kogt.

Dessinnr.
I09280: Grillp?lse Fr?kkert FB 0,340 kg/ps Dessinnr. 113963
DK40011: Nitritsalt 25,00kg/ps Dessinnr. 112661
I41360: Profrisk EU 1,000 kg/ps Dessinnr. 112377

PLU nr 9513

EAN: 2095130000004

Go to Top