Ingredienser
4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)
2,500 kg Fedtafpuds/bugstrimler u/sv
2,200 kg Isvand
1,300 kg Oksek?d (8-10% fedt)
0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,030 kg Profrisk EU
10.47 kg
Læg varer i kurv
GRILLP?LSE FR?KKERT
Opskriftnr: 020-27066
Fremstilling
Fedtafpuds/bugstrimler u/sv?r hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.
Okse- og grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, og fyldes op i lynhakkeren.
Lynes t?rt nogle omgange, hvorefter alt nitritsaltet, Grillp?lse Fr?kkert FB og 3/4 af vandet tils?ttes, og der laves en bindefars.
Tils?t det hakkede fedtafpuds, Profrisk EU samt det resterende isvand.
Lynes til en god emulsion er opn?et.
Sluttemperatur 12-14? C.
Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kaliber 22/24 (DK99033).
T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 52%, sp?k 15%, vand, oksek?d 13%, salt, dextrose, stivelse, modificeret stivelse, krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, konserveringsmidler (E 262, E 250), antioxidanter (E 331, E316, E 300). I naturtarm. R?get og kogt.
Dessinnr.
I09280: Grillp?lse Fr?kkert FB 0,340 kg/ps Dessinnr. 113963
DK40011: Nitritsalt 25,00kg/ps Dessinnr. 112661
I41360: Profrisk EU 1,000 kg/ps Dessinnr. 112377
PLU nr 9513
EAN: 2095130000004