Ingredienser

5,600 kg Oksek?d (16-18% fedt)

3,300 kg Snitter u/sv

1,000 kg Isvand

0,180 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio

0,120 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.37 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ITALIENSK GRILLPØLSE - FINOCCHIO - RØRT

Opskriftnr: 27-0244

Fremstilling
Oksekød og snitterne hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven.

Oksekødet røres sammen med saltet, Lynprofi FC7 og halvdelen af isvandet.

Der røres til en god emulsion er opnået.

Herefter tilsættes krydderiblanding Italiensk Finocchio og resten af isvandet.

Til sidst tilsættes de hakkede snitter.

Rør til ensartethed.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme kal. 28/30 (DK99030).

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 20 min. til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet udfra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Oksekød 58%, svinekødssnitter 34%, vand, salt, krydderier (paprika, fennikel, persille, hvidløg), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top