Ingredienser
4,500 kg Grisek?d (18-20% fedt)
4,500 kg Oksek?d (18-20% fedt)
1,000 kg Isvand
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,100 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Kuttermit KC 10
10.55 kg
Læg varer i kurv
RÃ GRILLPÃLSE MED BASILIKUM OG HVIDLÃG OPTIMAL
Opskriftnr: 26-0145
Fremstilling
Svine- og oksekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.
Kødet blandes efterfølgende grundigt med de øvrige ingredienser.
Stopning
Farsen stoppe i Svinetarm 28/30 eller anden ønsket tarm.
Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 15-18 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til grill.
Ingredienser:
Svinekød 43%, oksekød 43%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, dextrose, smagsforstærker (E 621), krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie, naturtarm.