Ingredienser

4,500 kg Grisek?d (18-20% fedt)

4,500 kg Oksek?d (18-20% fedt)

1,000 kg Isvand

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,100 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Kuttermit KC 10

10.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RÅ GRILLPØLSE MED BASILIKUM OG HVIDLØG OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0145

Fremstilling
Svine- og oksekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet blandes efterfølgende grundigt med de øvrige ingredienser.

Stopning
Farsen stoppe i Svinetarm 28/30 eller anden ønsket tarm. 

Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 15-18 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Svinekød 43%, oksekød 43%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, dextrose, smagsforstærker (E 621), krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie, naturtarm.

Go to Top