Ingredienser

3,200 kg Nakkefilet

3,200 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817

3,200 kg Urte Garniture, Catering Engros 67906

0,640 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,400 kg Tomater, solt?rrede

0,180 kg Bacon i skiver

10.82 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NAKKEFILET P? BUND AF HVIDL?G ROSMARIN MAR. RODFRUGTER

Opskriftnr: 73-1096

Fremstilling
Kartofler og Urte Garniture blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

Nakkefileterne fl?kkes p? langs i skiver af ca. 400g pr. stk.

Skiverne l?gges ovenp? blandingen og til sidst pyntes bakkerne af med bacon i skiver og de solt?rrede tomater.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middags ret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 30%, kartofler 30%, rodfrugter 30% (r?dl?g, gulerod, K?lrabie, knoldSELLERI), marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), solt?rrede tomater 4%, bacon.

Go to Top