Ingredienser
5,000 kg Skinkeculotte
0,750 kg Lagetilv?kst
0,150 kg Dekora?Mexico R
5.9 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSPR?NGT SKINKECULOTTE - MEXICO KRYDRET
Opskriftnr: 52-0387
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.
L?gges derefter i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter endt saltning vendes fedtsiden af culotten, i den afvejede m?ngde Dekora Mexico R?d.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Stegen b?r gennemsteges da den er stiksaltet.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeculotte 85%, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), g?rekstrakt, antioxidanter (E 330, E 316), LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).