Ingredienser

5,000 kg Skinkeculotte

0,750 kg Lagetilv?kst

0,150 kg Dekora?Mexico R

5.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT SKINKECULOTTE - MEXICO KRYDRET

Opskriftnr: 52-0387

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges derefter i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning vendes fedtsiden af culotten, i den afvejede m?ngde Dekora Mexico R?d.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Stegen b?r gennemsteges da den er stiksaltet.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeculotte 85%, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), g?rekstrakt, antioxidanter (E 330, E 316), LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top