Ingredienser

4,000 kg Skinkeklump m/sv

0,400 kg Lagetilv?kst

0,080 kg Rødvin/Persilleglasering

4.48 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RØDVIN/PERSILLEGLASERET KRYDDERSPRÆNGT FLINTESTEAK

Opskriftnr: 52-0335

Sprøjtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
Nøglebenes tages af skinken.

Der skæres nogle riller ned igennem sværen med ca. 10 cm mellemrum.

Herefter saves den i ca. 5 cm tykke skiver.

Kan evt. skalfryses før udskæring.

Herefter lægges kødet i lagen ca. 10 timer for gennemsaltning.

Lad stegene dryppe af for lage.

Herefter drysses stegene i den afvejede mængde Rødvin/persilleglasering.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C til en kernetemperatur på 75°C.

Stegen bør gennemsteges da den er stiksaltet.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagt kartoffelmos og grøntsagstimbale.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinke 89%, vand 9%, salt, krydderier (hvidløg, paprika, chili, peber, ingefær, persille), dextrose, sukker, rødvinspulver (indeholder SULFIT), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisatorer (E 450, E 451), antioxidant (E 301), smagsforstærker(E 621), krydderiekstrakt, konserverinsmiddel (E 250).

Go to Top