Ingredienser
4,000 kg Grisekoteletter
0,800 kg Champignon i skiver, dr?net
0,450 kg Ost, revet
0,350 kg Dekora?Marilet Kryddersennep
5.6 kg
Læg varer i kurv
KOTELET MED SENNEPSMARINERET FYLD
Opskriftnr: 73-0967
Fremstilling
Der sk?res en lomme i koteletterne.
Den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep blandes med den revede ost og de dr?nede champignon.
Blandingen fyldes i koteletterne.
Kan evt. lukkes med en k?dn?l.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres til brasede kartofler og bearnaisesauce.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 72%, champignon 14%, OST 8%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter).