Ingredienser

4,000 kg Grisekoteletter

0,800 kg Champignon i skiver, dr?net

0,450 kg Ost, revet

0,350 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

5.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELET MED SENNEPSMARINERET FYLD

Opskriftnr: 73-0967

Fremstilling
Der sk?res en lomme i koteletterne.

Den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep blandes med den revede ost og de dr?nede champignon.

Blandingen fyldes i koteletterne.

Kan evt. lukkes med en k?dn?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres til brasede kartofler og bearnaisesauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 72%, champignon 14%, OST 8%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter).

Go to Top