Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben

2,000 kg Grisek?d, hakket (16-18% fedt)

0,400 kg Champignon, konserverede

0,320 kg Koldt vand til opbl?dning

0,200 kg Koldt vand

0,140 kg Burglet FB

0,080 kg Dekora?Julieschka (I51490)

7.14 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSERET RIBBENSSTEG

Opskriftnr: 73-0174

Fremstilling
1 del (80 g) Dekora Julieschka opbl?des i 4 dele (320 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Burglet FB, koldt vand og det hakkede grisek?d blandes grundigt.

Hvorefter det opbl?dte Dekora Julieschka og champignon i skiver iblandes.

Stegen ridses, og der laves en lomme til farsen, som stoppes i ved hj?lp af en spr?jtepose eller p?lsestopperen.

Stegen lukkes med en k?dpind eller syes sammen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hasselbackkartofler, gr?n salat og flutes.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Brystfl?sk 56%, grisek?d 28%, champignon 6%, urter 6%, (l?g, karotter, tomater, paprika), vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top