Ingredienser
4,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben
2,000 kg Grisek?d, hakket (16-18% fedt)
0,400 kg Champignon, konserverede
0,320 kg Koldt vand til opbl?dning
0,200 kg Koldt vand
0,140 kg Burglet FB
0,080 kg Dekora?Julieschka (I51490)
7.14 kg
Læg varer i kurv
FARSERET RIBBENSSTEG
Opskriftnr: 73-0174
Fremstilling
1 del (80 g) Dekora Julieschka opbl?des i 4 dele (320 g) koldt vand.
Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.
Burglet FB, koldt vand og det hakkede grisek?d blandes grundigt.
Hvorefter det opbl?dte Dekora Julieschka og champignon i skiver iblandes.
Stegen ridses, og der laves en lomme til farsen, som stoppes i ved hj?lp af en spr?jtepose eller p?lsestopperen.
Stegen lukkes med en k?dpind eller syes sammen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hasselbackkartofler, gr?n salat og flutes.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Brystfl?sk 56%, grisek?d 28%, champignon 6%, urter 6%, (l?g, karotter, tomater, paprika), vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.