Ingredienser

3,000 kg Grove rodfrugter

2,000 kg Koteletter

0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,250 kg Ost, revet

0,250 kg Tomater, solt?rrede

5.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELETTER P? BUND AF HVIDL?G/ROSMARIN MAR. RODFRUGTER

Opskriftnr: 73-1001

Fremstilling
De grove rodfrugter blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Herefter l?gges de i bunden af en ovnfast emballage.

Koteletterne placeres ovenp? de marinerede rodfrugter.

Til sidst fordeles ost og de solt?rrede tomater henover koteletterne.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt og rodfrugterne har det ?nskede bid.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Rodfrugter 44%, koteletter 44%, marinade 4% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), OST 4%, solt?rrede tomater 4%.

Go to Top