Ingredienser
2,000 kg Oksetykstegsfilet
0,400 kg Parmesanost i flager
0,260 kg Serranoskinke
0,200 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano
0,200 kg Semi dried cherrytomater
3.06 kg
Læg varer i kurv
TOMAT/OREGANO MARINERET OKSESTEAK MED SERRANO
Opskriftnr: 75-0578
Fremstilling
Tykstegsfileten sk?res i steaks, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/Oregano.
P? hver marineret steak l?gges flager af parmesan sammen med de semidried cherrytomater.
Serrano skinke i skiver vikles til slut omkring steaken og fyld, s? fyldet kan ses.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel og ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykstegsfilet 65%, PARMESANOST 13%, serrano skinke 8%, semi dried cherrytomater 7%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.