Ingredienser

2,000 kg Oksetykstegsfilet

0,400 kg Parmesanost i flager

0,260 kg Serranoskinke

0,200 kg Dekora?Marilet Tomat & oregano

0,200 kg Semi dried cherrytomater

3.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT/OREGANO MARINERET OKSESTEAK MED SERRANO

Opskriftnr: 75-0578

Fremstilling
Tykstegsfileten sk?res i steaks, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Tomat/Oregano.

P? hver marineret steak l?gges flager af parmesan sammen med de semidried cherrytomater.

Serrano skinke i skiver vikles til slut omkring steaken og fyld, s? fyldet kan ses.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykstegsfilet 65%, PARMESANOST 13%, serrano skinke 8%, semi dried cherrytomater 7%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, l?g, oregano, chili, basilikum, peber), salt, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.

Go to Top