Ingredienser

2,500 kg Isvand

2,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Snitter u/sv

1,500 kg Brystfl?sk u/ben og sv

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,300 kg Dekora?Marilet BBQ Ribs

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

10.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED BBQ

Opskriftnr: 27-0280

Fremstilling
Grise- oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Grise- og oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Det hakkede brystfl?sk og Dekora Marilet BBQ Ribs tils?ttes og mixes med de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 40%, grisek?dssnitter, oksek?d 11%, vand, marinade 3% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, r?get koriander, paprika, l?g, spidskommen, hvidl?g), salt, sukker, karamelsukker, krydderiekstrakter), kartoffelstivelse, HVEDEMEL, salt, VALLEPULVER, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), stabilisator (E 451), konserveringsmidler (E 262, E 250), antioxidanter (E 331, E 300, E 316). I naturtarm.

Go to Top