Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

2,000 kg Fl?de 38%

2,000 kg Rejer

1,000 kg ASPARGESSUPPE FB

0,200 kg Dekora?Mango Peberfrugt

15.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ASPARGESSUPPE MED REJER OG KARRY

Opskriftnr: 95-0053

Fremstilling
Koldt vand, Aspargessuppe FB og Krydderiblanding til Mango & Karry sauce blandes, h?ldes i en gryde og bringes i kog.Herefter tils?ttes fl?de og Dekora Mango Peberfrugt. Lad det sm?simre til suppen er varmet godt igennem.Lige inden gryden tages af varmen tils?ttes rejerne.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskbagt br?d.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100g f?rdigvare er anvendt: Vand 71 g, FL?DE 14 g, REJER 14 g, modificeret majsstivelse (E 1422), rapsolie, salt, M?LKEPULVER, g?rekstrakt, aspargespulver, stabilisator (E 451), emulgator (E 471), krydderier (l?g, peber, porrer, hvidl?g, karry, ingef?r), antioxidant (E 330), sukker, rismel, modificeret stivelse, ?blepulver, SOJASAUCEPULVER, tomat, paprikafrugt, mango, maltodextrin, surhedsregulerendemiddel (E 262), palmefedt, aroma, fortykningsmiddel (E 415).

Go to Top