Ingredienser

7,000 kg Grisek?d (8-10% fedt), skalfrosset (10 x 10 cm)

3,000 kg Brystfl?sk, skalfrosset (10x10 cm)

0,300 kg Tomatpure, koncentreret

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,090 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)

0,080 kg Rolactin (I42220)

0,060 kg Cayennepeber, Pulver (E5105)

0,060 kg Ren GDL

0,040 kg Peber, Gr?n, Hel

0,030 kg Paprika, Rosen

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

11.066 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SPANSK INSPIRERET CHORIZO SPEGEP?LSE

Opskriftnr: 11-0008

Fremstilling
Det skalfrosne k?d og sp?k blandes godt sammen med alle ?vrige ingredienser.

Herefter hakkes det igennem 8 mm hulskiven.

H?nd?ltes til en god binding er opn?et.

Stopning
Farsen fyldes straks i r?gbar tarm.

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C. i 1-2 d?gn.
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer. Til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 110 g, krydderier (hvidl?g, cayennepeber, paprika, peber, chili, kommen, koriander), tomatpure, hydrolyseret vegetabilsk protein, LAKTOSE, surhedsregulerende middel (E 575), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top