Ingredienser

5,000 kg Revelsben

0,400 kg Brygmesterens Marinade (G11010)

0,100 kg ?l efter eget valg

0,050 kg Lagetilv?kst

5.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LETSALTET REVELSBEN - ?LMARINERET

Opskriftnr: 52-0436

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
 0,400 kg Kogesalt (DK99015)
 0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
 0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Fedtsiden ridses i tern p? revelsbenene.

De sk?res i skiver som derefter l?gges i saltlagen i 5-6 timer for let saltning.

Lad revelsbenene dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og valgfri ?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med marineret spidsk?lsalat og bagt kartoffel.

Ingredienser:
Revelsben, (grisebryst 90%, vand, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250)), marinade (vand, ?L (indeholder MALT), glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)).

Go to Top