Ingredienser

3,000 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler

3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Griselever, afpudset

1,000 kg Varm suppe

0,500 kg Dekora?Svampe Traneb

0,420 kg Fransk Krydderurtepat? FB

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

11.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERURTEPATE MED SVAMPE TRANEB?R

Opskriftnr: 33-0119

Fremstilling
Snitter, fedtafpuds og k?d koges m?rt.

Leveren vandes ud og hakkes p? 3 mm hulskiven.

Det kogte k?d/snitter/fedtafpuds hakkes p? 5 mm hulskiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.

Til sidst tils?ttes det hakkede lever.

Der lynes til den ?nskede finhed er opn?et.

Den afvejede m?ngde Dekora Svampe Traneb?r k?res med de sidste omgange.

Patemassen fyldes i Flexi-boxe og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og Patesky (I07800).

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g p? friskbagt br?d.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 9% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 37%, griselever 30%, grisek?dssnitter, suppe (afkog fra k?d og fedt), t?rrede traneb?r 4%, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (paprika, l?g, merian, SENNEP, SELLERI), t?rrede svampe (champignon, Karl Johan, kantareller), kartoffelstivelse, ?rtefibre, g?rekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top