Ingredienser
1,200 kg Ãrter og gulerødder (Frost)
1,000 kg Fl?de 38%
0,320 kg Koldt vand
0,080 kg Dekora®Hvid Sauce FB
0,010 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.
2.61 kg
Læg varer i kurv
GRÃNÃRTER
Opskriftnr: 95-0046
Fremstilling
Koldt vand, fløde og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges igennem til sovsen er jævn.
Dampede ærter, gulerødder og Persille tilsættes og retten koges op.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tilberedning
Opvarmes og serveres.
Serveringsforslag
Serveres som tilbehør til div. middagsretter.
Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Ãrter og gulerødder 48%, FLÃDE, vand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (persille, løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).