Ingredienser

4,000 kg Grisekam u/ben m/3 mm fedtkant

0,600 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

4.62 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - PAPRIKA GRILLKRYDRET

Opskriftnr: 52-0349

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Honning (I08250)

Fremstilling
Grisefileten spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter saltning vendes fedtkanten i den afvejede m?ngde Dekora Grillkrydderi Antisaft.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 50-60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Stegen b?r gennemsteges da den er stiksaltet.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med hasselbackkartofler, orangesauce og r?dk?l.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 85%, vand 11%, salt, krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), krydderiekstrakter (bla. SELLERI), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top