Ingredienser

1,000 kg Skinkehofteklump

0,150 kg Lagetilv?kst

0,030 kg Dekora?Mexico R

1.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT MINI SKINKESTEG - MEXICO KRYDRET

Opskriftnr: 52-0337

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges derefter i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning vendes oversiden af stegen i den afvejede m?ngde Dekora Mexico R?d.

Vacuumpakkes inden salg.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Stegen b?r gennemsteges da den er stiksaltet.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat med feta og oliven.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkehofteklump 85%, vand 11%, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), g?rekstrakt, laktose, dextrose, stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 316, E 330), salt, rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top