Ingredienser
4,000 kg Lammeculotte
0,400 kg Dekora Marilet Athen
0,200 kg Tomater, solt?rrede
0,100 kg Hvidl?gsflager 10 mm.
4.7 kg
Læg varer i kurv
FYLDT LAMMECULOTTE
Opskriftnr: 81-0135
Fremstilling
Der sk?res en lomme i lammeculotten, hvori der fyldes solt?rrede tomater og hvidl?gsflager.
Culotten lukkes med en k?dpind og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagt kartoffelmos m/porrer, timiankogte guler?dder og sauce lavet af stegeskyen.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeculotte 84%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), solt?rrede tomater 4%, hvidl?g 2%.