Ingredienser

4,000 kg Lammeculotte

0,400 kg Dekora Marilet Athen

0,200 kg Tomater, solt?rrede

0,100 kg Hvidl?gsflager 10 mm.

4.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FYLDT LAMMECULOTTE

Opskriftnr: 81-0135

Fremstilling
Der sk?res en lomme i lammeculotten, hvori der fyldes solt?rrede tomater og hvidl?gsflager.

Culotten lukkes med en k?dpind og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagt kartoffelmos m/porrer, timiankogte guler?dder og sauce lavet af stegeskyen.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammeculotte 84%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), solt?rrede tomater 4%, hvidl?g 2%.

Go to Top