Ingredienser
6,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)
2,000 kg Isvand
2,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)
0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
10.44 kg
Læg varer i kurv
GRILL KN?GTE
Opskriftnr: 27-0264
Fremstilling
Okse- og grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter alt saltet samt Grillp?lse Fr?kkert FB tils?ttes.
Isvandet tils?ttes gradvist.
Blandes til en god emulsion er opn?et.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i Grisetarm 28/30 (DK99030).
Kogning
Ved 80?C til en kernetempeatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 62%, oksek?d 21%, vand, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt. I naturtarm.